Webshop Ik wil vrijblijvend advies

Voor thuis

Voor thuis
MaritiemVoor thuis
Ga terug

De luxe van een laadoplossing op je eigen steiger!

Om zorgeloos op elk spontaan moment te genieten van je elektrische sloep of tender, biedt BlueJack diverse laadoplossingen aan voor bij je eigen steiger!

Wij helpen je om de juiste laadoplossing voor jou te vinden

Door het plaatsen van een laadpunt voor je elektrische boot, kun je op ieder moment genieten op het water.

 

Of je nu op zoek bent naar het allernieuwste of juist een gedegen laadoplossing zoekt, wij hebben in ons assortiment zeker een laadstation dat past bij jouw situatie.

Je vraagt ons advies
Je vraagt ons advies
Welke laadoplossing het beste bij jou past, is afhankelijk van de situatie waar je boot ligt en je specifieke wensen. We helpen je graag de juiste keuze te maken.
Samen inventariseren we je wensen
Samen inventariseren we je wensen
Elke situatie is anders, daarom komen we graag bij je langs om jouw wensen en specifieke situatie in kaart te brengen en op basis hiervan bespreken we de verschillende mogelijkheden voor jou.
We geven advies met bijpassende offerte
We geven advies met bijpassende offerte
Na ons inventariserend gesprek ontvang je binnen 3 werkdagen een advies met bijpassende prijsopgave. Wanneer je akkoord bent, maken wij graag een afspraak met je om de installatie van de laadoplossing te realiseren.
BlueJack installeert jouw laadoplossing!
BlueJack installeert jouw laadoplossing!
Eén van onze eigen BlueJack installateurs zorgt ervoor dat alles keurig wordt geïnstalleerd en geeft een heldere uitleg zodat deze direct te gebruiken is.
Samen met BlueJack naar een schoner en stiller alternatief van genieten op het water
BlueJack regelt laadoplossingen voor jou van A tot Z!
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie