Webshop Ik wil vrijblijvend advies

Zakelijk

Zakelijk

BlueJack is jouw partner voor het vinden van de juiste zakelijke laadoplossing

Met de slimme laadoplossingen van BlueJack vind je altijd een passend laadpunt voor jouw bedrijfssituatie. Wij hebben de beste laadoplossingen in de markt voor jou geselecteerd.

Wij garanderen dat wij altijd de laadoplossing hebben die het beste bij jouw bedrijfswensen past

Of je nu op zoek bent naar het nieuwste van het nieuwste of juist een gedegen laadoplossing zoekt. Wij hebben in ons assortiment zeker een laadstation dat aansluit bij jouw situatie.

Met zakelijke laadoplossingen zet je een belangrijke stap naar de ondersteuning van elektrische voertuigen en dus een stap richting het reduceren van de CO2 uitstoot. 

Naast dat je je klanten en medewerkers net even die extra service biedt. Levert deze stap in duurzaam ondernemen ook een financieel voordeel op. Zakelijk laden is namelijk goedkoper dan openbaar laden.

Je bespaart dus op de laadkosten van je medewerkers en jezelf! 

 

Je vraagt ons advies
Je vraagt ons advies
Welke laadoplossing het beste bij jou past hangt van je bedrijfssituatie en wensen af. We helpen je graag de juiste keuze te maken.
Samen inventariseren we je wensen
Samen inventariseren we je wensen
Elke situatie is anders, daarom komen we graag bij je langs om jouw wensen en specifieke bedrijfssituatie in kaart te brengen en op basis hiervan bespreken we de verschillende mogelijkheden voor jou.
We geven advies met bijpassende offerte
We geven advies met bijpassende offerte
Na ons inventariserend gesprek ontvang je binnen 3 werkdagen een advies met bijpassende prijsopgave. Wanneer je akkoord bent, maken wij graag een afspraak met je om de installatie van de laadoplossing te realiseren.
BlueJack installeert jouw laadoplossing!
BlueJack installeert jouw laadoplossing!
Eén van onze eigen BlueJack installateurs zorgt ervoor dat alles keurig wordt geïnstalleerd en geeft een heldere uitleg zodat deze direct te gebruiken is.
BlueJack regelt jouw zakelijke laadoplossing van A tot Z!
Zorgeloos duurzaam ondernemen
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie