Webshop Ik wil vrijblijvend advies

VvE

VvE

Jullie specialist in het vinden van een passende laadoplossing

Met de slimme laadoplossingen van BlueJack, vind je altijd een laadpunt welke goed aansluit bij jullie parkeersituatie.

Laadpunt voor de Vereniging van Eigenaren

Met een gemeenschappelijke laadpunt biedt je bewoners een extra service. En zet je een stap richting fossielvrij reizen. Met een gemeenschappelijk laadpunt heb je het gemak van een vrije laadpunt voor Plug in Hybride of volledige elektrische auto’s.

Een oplaadpunt installeren
Dat regelen we voor je.

Het installeren van een laadpunt doen wij namelijk met onze eigen monteurs van BlueJack. Zij leggen ook uit hoe alles werkt zodat je meteen je auto kunt opladen.

Welke laadoplossing past het best bij de VvE
Dat hangt af van de regels, situatie en wensen. We helpen je graag de juiste keuze te maken.

Jullie vragen ons advies
Jullie vragen ons advies
Welke laadoplossing het beste bij jullie past, is afhankelijk van de woonsituatie en de specifieke wensen. We helpen jullie graag de juiste keuze te maken.
Samen inventariseren we jullie wensen
Samen inventariseren we jullie wensen
Elke situatie is anders, daarom komen we graag bij jullie langs om de wensen en specifieke woonsituatie in kaart te brengen. Op basis hiervan bespreken we de verschillende mogelijkheden voor jouw VvE..
We geven advies met bijpassende offerte
We geven advies met bijpassende offerte
Na ons inventariserend gesprek ontvangen jullie binnen 3 werkdagen een advies met bijpassende prijsopgave. Wanneer jullie akkoord zijn, maken wij graag een afspraak om de installatie van de laadoplossing te realiseren.
BlueJack installeert de laadoplossing bij jouw VvE
BlueJack installeert de laadoplossing bij jouw VvE
Eén van onze eigen BlueJack installateurs zorgt ervoor dat alles keurig wordt geïnstalleerd en geeft een heldere uitleg zodat deze direct te gebruiken is.
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie