Webshop Ik wil vrijblijvend advies

Samenwerken aan duurzame parkeerplaatsen

Terug naar nieuwsoverzicht
Samenwerken aan duurzame parkeerplaatsen
NieuwsSamenwerken aan duurzame parkeerplaatsen
Ga terug
E-Mobility
02 / 02 / 21

Samenwerken aan duurzame parkeerplaatsen

Waarom duurzame parkeerplaatsen?

Er zijn veel goede redenen om te investeren in duurzame parkeerplaatsen. Een parkeerterrein is vaak een onaantrekkelijke plek waar mensen niet graag verblijven en zich soms zelfs onveilig voelen. Een parkeerterrein waar volop plek is voor bloeiende beplanting. Goede verlichting en de juiste oplaadpunt voor de elektrische auto kan een aanwinst zijn voor zowel bedrijven, woningcorporaties als sportverenigingen. Het draagt bij aan het welbevinden van de bezoekers en kan zelfs meerdere functies waarborgen als waterberging of bijdragen aan biodiversiteit.

Duurzame parkeerplaats van morgen

Naast het beperken van de emissie en het terugdringen van de CO2 uitstoot kun je als bedrijf, woningcorporatie of sportvereniging vrij eenvoudig het verschil maken door het toepassen van duurzame elementen rondom parkeerplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan duurzame circulaire laadpalen, ledverlichting, klimaat adaptieve bestrating met een natuurlijke waterinfiltratie om wateroverlast te voorkomen en minder hittestress door verkoeling toe te passen als groen en halfverhardingen,  groene parkeervakken, afwisselende beplanting, meer biodiversiteit op je buitenterreinen en een mobiliteitsplan waarin naast het elektrisch rijden ook elektrische fietsen gestimuleerd wordt.

Samen met BlueJack zorgeloos onderweg naar een duurzame toekomst

BlueJack heeft duurzame circulaire laadpalen die gemaakt zijn van eikenhout, beton of cortenstaal. Een laadpaal met een natuurlijke, elegante, robuust en stijlvol design welke past in iedere omgeving. Ook voor de functie van waterberging (het tijdelijk opvangen van grote hoeveelheden hemelwater) op het parkeerterrein heeft BlueJack een passende laadoplossing, namelijk een ondergronds laadstation van rvs welke is uitgevoerd met een hydroblok. Dit laadstation is discreet en ondergronds weggewerkt met het oog op een duurzaam straatbeeld voor de toekomst. Mocht je voorkeur naar een geheel ander laadpunt uitgaan, ook dan ben je bij BlueJack aan het juiste adres. BlueJack heeft alles in huis voor de allerbeste laadervaring van de toekomst.

Welke groene ambities heeft je bedrijf, woningcorporatie of sportvereniging?

BlueJack adviseert je graag om je duurzame ambities te realiseren. BlueJack levert maatwerk aan voor slimme en duurzame oplaadpunten voor je parkeerplaatsen. Een ideale parkeerplaats is in harmonie met de omgeving! Ons gepassioneerde team van ingenieurs, designers en installateurs hebben veel kennis van duurzame mobiliteit en het inrichten van buitenruimte. We helpen je graag! Meer weten? BlueJack is bereikbaar op 088-7868300 of mail naar info@bluejack.nl .

Bij BlueJack geloven we in totaaloplossingen.
Neem contact met ons op, onze laadexperts staan voor je klaar.
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie